Over ons

We zijn een groep mensen die bereid zijn om jullie bij te staan in de minder goede periode.
We proberen jullie raad te geven in de situatie van echtscheiding waarin jullie zich bevinden.
Wat moet er nu gebeuren?
Wat met jullie kinderen?
Hoe kunnen we het verder oplossen zodat de kinderen er niet te zeer moeten onder lijden?
Hoe kunnen we de strijd tussen ons beiden tot rust laten komen?
Hoe kunnen we verder met ons leven zonder mekaars leven te blijven dwarsbomen?
Hoe kunnen we ons verdriet en onze pijn verwerken?

Zoveel vragen waarmee jullie zitten, nu jullie uit elkaar gaan.
Niet meer weten wat te doen, omdat jullie zo verdrietig zijn en zelfs niet meer helder kunnen denken omdat jullie zo boos zijn.
Je wilt mekaar alleen maar dwarsbomen omdat de een de ander enorm gekwetst heeft en dan is vergiffenis ver te zoeken.

Wel lieve ouders blijf hiermee niet zitten en praat erover.
Zo het niet samen kan, laat een derde tussen jullie beiden bemiddelen om een uitweg te vinden.

Ook grootouders hebben recht op persoonlijk contact met hun kleinkinderen, ook zij kunnen bij SBO terecht voor informatie of advies.

Ook kinderen kunnen om raad komen vragen,
Eerst vertellen we jou wie we zijn en wat we juist doen.
Wij zijn een groep mensen die voor jullie openstaan met een luisterend oor en je een schouderklopje willen geven wanneer jullie verdriet hebben omdat bijvoorbeeld …

bestuur :

SBO-bestuur-20131116B